Suna ocupat la taxi cand te grabesti mai mult? Comanda online! Vezi ce firme au acest serviciu

Suna ocupat la taxi cand te grabesti mai mult?

Comanda online!

Vezi ce firme au acest serviciu

Te grabesti foarte tare sa ajungi la o intalnire sau la serviciu si te gandesti sa suni dupa un taxi. Exact ca in legile lui Murphy, cand te grabesti mai tare, la oricare companie ai suna, ori este ocupata linia, ori suna, dar nu raspunde nimeni.

Poti scapa de acest chin al telefoanelor in gol comandand taxiul online. Afla ce firme din Bucuresti au lansat acest serviciu.

Lansand o comanda online catre o firma de taxi, macar stii ca ti se cauta o maşina. Ceea ce in perioadele aglomerate este aproape imposibil sa ti se raspunda de la dispecerat. in plus, comandand online, economisesti timpul in care ai fi asteptat la telefon, asta in cazul fericit in care ti s-ar fi raspuns, si economisesti chiar costul cu apelul. Si poate cel mai important lucru, scapi de nervii provocati de zecile de telefoane in gol, exact cand iti arde buza mai tare dupa un taxi.

Se poate sa nu ti se gaseasca maşina, chiar daca ai comandat online, dar macar stii ca s-a cautat. In cazul asta, ori pleci si cauti un taxi in strada, ori revii cu comanda peste 10 minute sau lansezi o noua comanda la o alta firma de taxi.

Taxi Meridian Probabil cel mai modern sistem de comenzi online din Bucuresti il are MERIDIAN TAXI.

Pe site-ul companiei, la rubrica de comenzi online (http://www.meridiantaxi.ro/), clientul completeaza date minimale de contact (numele, telefonul si adresa, precum si detalii despre adresa, daca este cazul) si lanseaza comanda. Din acel moment, clientul vizualizeaza in timp real cum i se cauta prin dispecerat o masina, pe fiecare frecventa la rand, cautarea putand dura maximum 4 minute. Imediat ce i se gaseste un taxi, pe ecran apare indicativul masinii si timpul in care aceasta trebuie sa soseaca.

De mare ajutor este si faptul ca momentul pana la sosirea masinii este cronometrat pe site. Daca nu i se gaseste o masina, clientul este informat ca poate lansa o noua comanda in zece minute.

Autor: Marius Pirloiu Joi, 01 Martie 2012

Link: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/suna-ocupat-la-taxi-cand-te-grabesti-mai-mult-comanda-online-vezi-ce-firme-au-acest-serviciu.html