Statie oficiala de taxi la Gara de Nord

Compania Nationala de Cai Ferate 'CFR' S.A. deschide în Gara de Nord din Bucuresti, Statia Oficiala de Taxi administrată de MERIDIAN TAXI, societate desemnată câştigătoarea licitaţiei publice deschise, a anunţat, CFR S.A.

Calatorii care ajung sâmbata în Gara de Nord vor avea posibilitatea de a comanda gratuit un taxi prin intermediul a patru dispozitive cu touchscreen, amplasate la iesirea/intrarea din Gara de Nord (zona coloanelor), unde va functiona zona de îmbarcare/debarcare. Potrivit CFR SA, preluarea, dirijarea si îmbarcarea clientilor în taxiurile din spatiul de îmbarcare/debarcare se va face în ordinea primirii comenzii. Zona de îmbarcare/debarcare a călătorilor, dotata cu sistem de supraveghere video care va functiona permanent, va fi delimitata prin doua bariere automate, care vor permite doar accesul taxiurilor autorizate.

Numele firmelor de taxi autorizate pentru preluarea clienţilor şi tariful practicat de acestea vor fi afişate pe dispozitivele cu touchscreen. 'Conducerea CFR SA doreşte că prin asigurarea acestui serviciu cu firme autorizate sa creeze premisele îmbunătăţirii serviciilor oferite publicului călător şi, bineînţeles, să crească gradul de siguranţă şi încredere în rândul clienţilor care vor comanda un taxi pentru a pleca sau a ajunge la Gara de Nord', se arată în comunicat. Compania CFR SA administrează infrastructura feroviară publică şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Sursa: www.capital.ro